Comuna Bujoreni, strada Muzeului nr. 14 (lângă Muzeul Satului, la limita cu Râmnicu Valcea)

Telefon:+40 350 804105 Mobil: +40 745 046262 office@caminbatranivalcea.ro

Despre Centrul Rezidențial RELAXBALNEO

MAIN SOCIAL CENTER ACUM ȘI ÎN CENTRUL REZIDENȚIAL RELAXBALNEO BUJORENI

Cu puțin timp în urmă, am primit vizita celor de la Main Software Solution, companie ce are în portofoliu aplicații dedicate centrelor sociale din România. După ce au ajuns în Râmnicu Vâlcea, au rămas impresionați de peisaj dar și de căldura oamenilor de aici. Aici ne-au găsit pe noi, centrul rezidențial RELAXBALNEO , un centru foarte modern și cochet, special conceput pentru îngrijirea persoanelor în vârstă din zonă, fiind situat la întrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea de pe Drumul Național, chiar lângă Muzeul Satului.

Centrul nostru are un acces destul de facil și o poziționare excelentă, având în zonă o multitudine de obiective turistice. După ce am prezentat împrejurimile centrului, echipa Main Software Solution a început să ne ofere informații atât teoretice cât și demonstrații practice despre aplicație. Am analizat cum poate arăta un dosar de beneficiar realizat cu ajutorul aplicației Main Social Center. După care fiecare dintre noi am efectuat teste și ne-am acomodat cu aplicația dar ne-am și familiarizat cu interfața de lucru.

Main Social Center este o aplicație completă și complexă, care vine în ajutorul nostru, al angajaților în sectorul centrelor sociale, aplicație care simplifică radical procesul de administrare și ne ușurează munca.  Am conștientizat că aplicația ne poate reduce timpul de execuție asupra unor procese și mecanisme administrative din întreg procesul, așa că am ales să primim cu mare încredere și deschidere acestă aplicație.

 

După acestă vizită, am observat cât de mult evoluează lucrurile și că suntem într-o continuă ascensiune în ceea ce privește tehnologizarea fiecărui sector de activitate. Cu o astfel de aplicație timpul și gradul de apariție a erorilor a scăzut radical, oferind rapoarte detaliate atât pentru beneficiarii centrului nostru cât și pentru personalul administrativ, dar și restul angajaților.

2 thoughts on “Despre Centrul Rezidențial RELAXBALNEO”

  1. O veritabilă reușită! Ar fi extraordinar ca toți operatorii in domeniu să ajungă la standardele acesutui cămin care este întradevăr de îngrijire a vârstnicilor !Sper să se dezvolte în continuarepentru că într-un viitor orînduit de Dumnezeu mi-ar prinde bine și mie această locație !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *