Comuna Bujoreni, strada Muzeului nr. 14 (lângă Muzeul Satului, la limita cu Râmnicu Valcea)

Telefon:+40 350 804105 Mobil: +40 745 046262 office@caminbatranivalcea.ro

Termeni și Condiții

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE ŞI TERMENII DE FOLOSIRE A SITE-ULUI

GENERALITĂŢI
SIMA GROUP este autorul acestui site web şi beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, SIMA GROUP fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe acest site.

POLITICA SERVICIILOR OFERITE
Informaţiile despre serviciile oferite corespund realităţii de la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Aceste informaţii sunt oferite doar cu titlu informativ şi nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a serviciilor oferite de SIMA GROUP.

SECURITATEA DATELOR FURNIZATE
Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de SIMA GROUP pentru o bună administrare a site-ului şi pentru statistici de uz intern care permit o mai bună deservire a clienţilor noştri.

SIMA GROUP nu este responsabil pentru conţinutul şi utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul www.batranirelaxbalneo.ro. Politica de confidenţialitate a acelor site-uri poate diferi de politica SIMA GROUP de confidenţialitate. Faptul că site-ul SIMA GROUP conţine legături către alte site-uri nu înseamnă că SIMA GROUP susţine, aprobă sau este responsabil pentru conţinutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primeşte mesaje tip e-mail de la SIMA GROUP numai în urma completării formularului de contact. SIMA GROUP îşi rezervă dreptul de a nu mai trimite mailuri anumitor utilizatori fără a oferi vreo explicaţie sau notificare prealabilă şi fără a fi ţinut responsabil pentru neprimirea sau întârzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai mulţi utilizatori abonaţi.

LITIGII
Prezentă Politica de confidenţialitate se supune dreptului intern roman. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul SIMA GROUP. În cazul în care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înţelegere, va fi considerată competenta instanţă judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul SIMA GROUP.

SIMA GROUP îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum şi Politica de confidenţialitate şi Termenii legali, fără nici un fel de notificare prealabilă.