Comuna Bujoreni, strada Muzeului nr. 14 (lângă Muzeul Satului)

Telefon:+40 770 306 696 Mobil: +40 745 04 62 62 (numai pentru internări între orele 10-18) office@caminbatranivalcea.ro

Despre Noi

 

TOT CEEA CE ESTE MAI BINE PENTRU SENIORII NOŞTRI ÎN RÂMNICU VÂLCEA

Căminul de bătrâni RELAXBALNEO este un centru rezidenţial modern dedicat îngrijirii persoanelor în vârstă, situat chiar la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea de pe Drumul Naţional 7, lângă Muzeul Satului.

Accesul facil la cămin cât şi poziţionarea acestuia reprezintă un excelent punct de plecare către diversele obiective turistice ale zonei!

Căminul RELAXBALNEO a fost conceput şi dotat pentru a oferi un maxim de confort şi siguranţă membrilor seniori ai familiei dumneavoastră. Pentru că aceştia să se simtă într-un mediu ambiant plăcut şi familial menit să le confere căldura şi sentimentul de “acasă”, oferim condiţii la cele mai înalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare şi originalitate.

Imobilul este amplasat într-o zonă plăcută, dispune de peste 1000 mp construiţi, o terasă de 80 mp la parter amenajată cu balansoare, şezlonguri, mese+scaune, o curte desfăşurată pe 1000 mp, dotări prin care ne propunem să oferim independentă, intimitate şi siguranţă fiecărui rezident şi totodată un mod de viaţă care să îi ferească de grijile specifice vârstei.