Comuna Bujoreni, strada Muzeului nr. 14 (lângă Muzeul Satului)

Telefon:+40 770 306 696 Mobil: +40 745 04 62 62 (numai pentru internări între orele 10-18) office@caminbatranivalcea.ro

G.D.P.R

Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale

G.D.P.R

FUNDAȚIA ROMÂNĂ ALUTUS, va proteja toate datele personale ale clienților, astfel încât, acestea vor fi strict confidențiale. Echipa RELAXBALNEO protejează cât mai mult dreptul la imagine și la intimitate al clienților site-ului și ne propunem totodată să îți oferim o experiență sigură în mediul online, care să nu îți afecteze într-un mod direct viața personală.

Suntem contra a tot ceea ce înseamnă spam și depunem eforturi pentru a ne asigura că informațiile introduse de către tine în baza noastră de date, vor avea un caracter 100% confidențial și vor fi folosite doar în scopurile pe care le ai și tu în vedere. Vom păstra istoricul clienților în baza noastră de date, doar pentru a ne asigura că plasarea unei comenzi sau livrarea acesteia au fost făcute într-un mod eficient și corespunzător.

Conform Legii 677/2001, datele cu un caracter personal sunt acele informații care fac referire de obicei la o persoană fizică ce poate fi identificată, astfel încât, prelucrarea unor date cu caracter personal presupune un ansamblu de operațiuni, care se efectuează asupra datelor unei anumite persoane. Aceste mijloace de prelucrare a informațiilor pot fi reprezentate de: colectarea, stocarea, înregistrarea, combinarea, alăturarea, blocarea sau ștergerea informațiilor.

Scopul nostru în ceea ce privește colectarea informațiilor este acela de a informa clienții despre situația contului lor de pe site-ul mainss.ro , despre statusul aplicației și update-uri, evaluarea sistemelor informatice oferite de către compania noastră, promovarea produselor prin tot felul de mijloace: publicitate, marketing, cercetări de piață sau monitorizarea vânzărilor.

În cazul în care ați citit Condiții de utilizare, ați luat deja la cunoștință faptul că datele dumneavoastră personale vor fi strict confidențiale, iar drepturile garantate sunt prevăzute de lege. Informațiile furnizate de dumneavoastră, vor fi utilizate doar în scopul reamintit mai sus.